Actualitat

Dijous, 11 abril 2019

Agustín Alegre trasllada la seua pintura internacional a Almassora

Obri la mostra a la sala Espai Mercat amb un concert d’Ensemble Medea

El pintor turolense Agustín Alegre (Santa Eulalia del Camp, 1936) inaugura demà la seua exposició ‘Viajes, una visión del artista’ en el Espai Mercat d'Almassora, en la primera planta de l'edifici del Mercat Central. A la mostra, que pretén incloure a la sala local en el circuit nacional pictòric, se suma un concert de Ensemble Medea amb un repertori de Haydin i Mozart.

El pintor local Pepe Mingol és el comissari de la mostra de l'artista aragonés, que va estudiar a Terol i en l'Academia de San Carlos de València i que porta fins a Almassora la seua particular visió dels viatges que ha realitzat per diferents països, com l'Índia o el Marroc. Realista, expert en el captació de la profunditat i en l'ús del color, Alegre descobreix en aquest nou cicle obres fins ara inèdites.

L'exposició estarà oberta al públic de dilluns a diumenge de 19 a 21.30 hores fins al pròxim 27 d'abril. “La presentació d'aquesta col·lecció a Almassora és un salt qualitatiu per a la cultura local, una oportunitat única per a gaudir de quadres mai vistos i d'uns altres que han captivat al públic de ciutats amb molta més tradició artística com Madrid o Milà”, segons el comissari Pepe Mingol.