Actualitat

Dilluns, 6 maig 2019

Almassora renova els equips de musculació del gimnàs municipal

Esports adquireix també nous materials per a la realització d'entrenaments funcionals en una inversió de vora 18.000 euros

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almassora ha dut a terme la renovació d'una desena d'aparells de musculació de la sala principal del gimnàs municipal, una instal·lació integrada dins del complex de la piscina coberta. La inversió ha sigut pròxima a les 18.000 euros i amb aquests fons el consistori ha adquirit també nous materials per a la realització d'exercicis funcionals com a cordes i calaixos “per a cobrir la demanda creixent per part de la ciutadania d'aquest tipus d'entrenaments”, com ha confirmat l'edil.

Així doncs, entre els nous equipaments del gimnàs figuren tres màquines per a treballar la musculatura de les cames; una de pectoral; altres dos d'abdominals, lumbars i esquena, una per a muscles; una per a abductors i un equip per a realitzar dominades. Així mateix, el consistori ha adquirit un aparell de simulació de rem que ha sigut instal·lat en el gimnàs públic.

La inversió “ampliarà la disponibilitat de màquines per als usuaris”, com ha confirmat el regidor d'Esports, ja que alguns dels nous equipaments permeten “realitzar dos exercicis sense canviar d'equip”. Aquest extrem resulta especialment rellevants a causa de “les dades d'abonats registrat pel Servei Esportiu Municipal, que ja ha consolidat una mitjana de més de 1.500 usuaris fixos gràcies a la rebaixa de les tarifes que apliquem en 2016”, ha assegurat.

Per aquest motiu, el Pla Director d'Instal·lacions Esportives que Trenco va presentar el mes de gener passat contempla la construcció d'una edifici annex a l'actual complex esportiu. Això permetria l'ampliació dels espais destinats al gimnàs, amb una sala de musculació de 350 metres quadrats, i a altres dos sales d'activitats dirigides de prop de 300 metres quadrats

Respecte a les pròximes activitats programades pel Servei Esportiu Municipal (SEM), destaca el nou taller del programa ‘Reactiva't 10’, gratuït i obert a tota la població major de 60 anys amb l'objectiu de promoure l'activitat física, la bona alimentació i el benestar psicològic i emocional. Així mateix, aquest dimarts i dimecres els abonats podran participar en una nova edició del campionat de triatló en interior que organitza el servei.