Actualitat

Bases dels Premis Vila d'Almassora 2019

Divendres, 26 juliol 2019

Convocats els Premis Vila d'Almassora 2019

Ja s'ha obert l'admissió d'obres en les tres modalitats: Premi Antoni Matutano de Poesia, Premi Vila d'Almassora de Narrativa i Premi Miquel Egual d'Assaig i Investigació Local i Comarcal

L’Ajuntament d’Almassora, amb l’objecte de contribuir a la promoció i desenvolupament de la investigació i de la creació literària en valencià, convoca els Premis Vila d’Almassora 2019 en les modalitats següents: Premi Antoni Matutano de Poesia; Premi Vila d’Almassora de Narrativa; i Premi Miquel Egual d’Assaig i Investigació Local i Comarcal.

La data de finalització del termini per a presentar els originals, exclusivament en format digital, és el 13 de setembre, divendres, a les 13 hores.

En els premis, pot participar-hi qualsevol persona, amb un màxim de dos treballs. Totes les obres presentades han de ser originals, inèdites i escrites en valencià, a més de no haver estat guardonades en cap altre certamen. No poden participar en el mateix gènere les persones guanyadores del premi en la convocatòria anterior dels Premis Vila d'Almassora.

Els originals (amb la indicació del títol i el pseudònim) s’han de presentar exclusivament en suport digital, dintre d'un sobre tancat i identificat amb el títol i el pseudònim. En un altre sobre a banda, tancat i identificat amb el mateix títol i pseudònim, s’hi ha d’incloure la documentació pertinent. Les obres aspirants als premis s’han de presentar en qualsevol registre de l’Ajuntament d'Almassora, amb l'expressió "Premis Vila d'Almassora" i la indicació del premi a què opten, directament o per correu certificat.

El jurat es compon per persones destacades per la seua activitat en cadascun dels àmbits dels Premis Vila d'Almassora. La presidència correspon a Raquel Barberà Agost, regidora de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Almassora, mentre que les funcions de secretaria recauen en el tècnic d'Aviva Almassora, el Servei de Dinamització Lingüística.

El jurat donarà a conéixer els resultats en un acte públic que s’anunciarà comunicant-ho a les persones guanyadores i citant-les per al lliurament dels guardons. Si ho considera convenient, el jurat pot declarar desert el premi corresponent o recomanar la publicació d’alguna obra presentada i no premiada.

Per a més informació, consulteu les bases completes i descarregueu-vos el full d'inscripció.

dilialmassora
Premis Vila d'Almassora
Premi Antoni Matutano
Premi Miquel Egual

Bases dels Premis Vila d'Almassora 2019