Actualitat

Informació platges

Almassora té un terme municipal de 33 km² i la franja litoral es troba entre els municipis de Castelló i Borriana, se situa a uns cinc quilòmetres del seu nucli urbà, obrint-se pas entre una mar de tarongers.

Consta de tres platges: la platja de Benafelí, qualificada des de l'any 2021 amb bandera blava, la platja del Pla de la Torre i la platja natural de les Goles del Millars. En ambdues s'alternen els trams de sorra fina amb uns altres de còdols i destaquen per la seua poca massificació i cura, freqüentada per banyistes i aficionats a la pesca. A més disposa d'un bon nombre de serveis, com restaurants, aparcament, punt de platja accessible, biblioteca d'estiu, etc.

Un altre dels punts d'interés que desperta la costa almassorina és la desembocadura del riu Millars que comparteix juntament amb la població de Borriana i Vila-real. Aquesta desembocadura és un espai natural d'un gran valor ecològic per tractar-se d'una zona humida que està situada en la bella meitat de la comarca de la Plana. A més d'estar protegida ja com ZEPA (Zona d'Especial Protecció per als Ocells) i LIC (Lloc d'interés comunitari) per directives europees, ha estat declarat recentment Paisatge Protegit per la Generalitat Valenciana (2005).

La sortida del riu a la mar sol estar tancada per un cordó litoral de graves, fet que provoca la presència de llacunes d'aigua permanent, formant un delta de tres braços, que són coneguts com les Goles i on es poden observar diferents espècies d'ocells.

Viu l'estiu , viu la mar

Informació d'interés

Ordenança de platges

Informe setmanal d' anàlisi i inspecció de la qualitat de les platges - estiu 2023

Informe setmanal d'anàlisi i inspecció de la qualitat de les platges - estiu 2022

Platja Mascotes de l'1 d'octubre a l'inici de les vacances de pasqua

Transport públic

385