Actualitat

Diumenge, 11 agost 2019

La piscina d’Almassora oferirà una desena de cursos des d’octubre

El repartiment de números arrancarà el 2 de setembre per a obrir les inscripcions el dia 13

El regidor d'Esports d'Almassora, Sergio Gómez, ha presentat la programació de la piscina municipal per al pròxim curs, que en aquesta ocasió comptarà amb una desena d'activitats per a 46 grups amb l'objectiu d'atendre usuaris de diferents edats i capacitats. Tal com ha informat, el repartiment de números arrancarà el 2 de setembre per a obrir les inscripcions el dia 13.

Entre l'oferta dissenyada pel Servei Esportiu Municipal (SEM) figura un ampli ventall de cursos per als més xicotets. És el cas de bebés, 2-3 anys, preinfantil (3-5 anys) i infantil (6-14 anys). En aquests casos, el preu trimestral oscil·la entre els 33 i els 73 euros al trimestre en funció de la freqüència i les necessitats del servei. La piscina també ofereix l'activitat aquaplus per a adults i infantil.

D'altra banda, la instal·lació esportiva de l'avinguda Generalitat acollirà natació sincronitzada (8-12 anys), natació per a majors de 15 anys, natació terapèutica i natació per a embarassades des d'octubre i fins a juny de 2020 per a atendre el major nombre possible de col·lectius interessats en la pràctica d'esports aquàtics. En aquests casos, els preus oscil·len entre els 33 i els 59 euros al trimestre.

El Servei Esportiu Municipal gestiona també la programació de condicionament físic per a majors de 13 anys i el cross funcional que imparteix el departament els dilluns i dimecres en el col·legi Cardenal Cisneros. Al costat de la resta d'activitats de la piscina, el SEM obrirà les inscripcions del 2 al 7 de setembre amb el repartiment de números i realitzarà el sorteig el 9 de setembre per a formalitzar les matrícules a partir del 13 de setembre. Una vegada ocupades totes les places de cada activitat, el departament generarà una llista d'espera per a cada grup.

A més, en els pròxims dies tindrà lloc la presentació de la nova temporada del Centre Municipal de la Raqueta i la programació de senderisme, de manera que la ciutadania conega amb antelació l'oferta esportiva d'Almassora i puga inscriure's en el període habilitat.