Actualitat

Actualitat

Dilluns, 15 abril 2024

Almassora penja el cartell de complet per a l'esperat monòleg de la ‘Tia Visantica’

• La Casa de la Cultura acollirà este dissabte, a les 19.00 hores, este divertit espectacle, en el qual els riures, amb un clar accent valencià, estan més que assegurades. • Esta proposta forma part del divertit cicle de monòlegs que programa la Regidoria de Cultura, liderada pel regidor Vicente Blay Casino, dins de l'agenda cultural, convertint a Almassora en un referent del millor humor.

Diumenge, 14 abril 2024

Almassora augmenta un 60% el pressupost del contracte de neteja en col·legis fins als 663.000 euros

• L'Ajuntament d'Almassora licita el nou contracte per a l'adequació i lavabo de tots els seus centres escolars: Riu Millars, Boqueres, Cardenal Cisneros, Germans Ochando, Regina Violant i Santa Quitèria. • “És la nostra obligació i compromís gestionar i donar resposta a les necessitats existents, per això, estem fent un important esforç financer per a actualitzar els contractes i millorar-los”, ha afirmat l'alcaldessa, Maria Tormo.

Dissabte, 13 abril 2024

Almassora licita tres camions subvencionats amb fons europeus per al nou servici de recollides separades

• El pressupost del contracte, que compta amb una subvenció del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, ascendeix a 871.200 euros. • El regidor de Gestió de Residus, Juan Luis Marín, ha explicat que estos camions s'incorporaran al nou servici de recollida que pròximament licitarà l'Ajuntament per a adaptar-se a les normatives de residus encaminades a avançar en una economia circular.

Divendres, 12 abril 2024

Almassora intensifica la vigilància i els controls policials al voltant de Botànic Calduch

• La Policia Local dissenya un nou dispositiu, que se suma als ja posats en marxa temps arrere, en el qual es preval la presència d'agents al carrer tant per a efectuar controls com per a vetlar pel compliment de la llei. • “Necessitem més efectius de la Guàrdia Civil, no demanem res que no ens correspon, perquè no podem obviar que Almassora té unes característiques concretes i disposar de més agents és una necessitat”, ha assenyalat l'alcaldessa, Maria Tormo.

Almassora acollirà diumenge que ve 28 d'abril la V Marxa contra el Càncer de Mama

• Els fons recaptats en este esdeveniment solidari, organitzat per la Fundación Le Cadó, aniran destinats a tres projectes d'investigació sobre tractaments i teràpies amb els quals col·labora esta entitat. • “L'única ferramenta per a continuar guanyant la batalla a esta malaltia és la investigació i, gràcies a ella, moltes malaltes han pogut recuperar-se i traslladar un missatge d'esperança a la resta de dones que estan ara en un moment de salut complicat”, ha afirmat l'alcaldessa, Maria Tormo.

Dijous, 11 abril 2024

Almassora obri la fira Orienta’t per a ajudar els joves a decidir el seu futur professional

• L'esdeveniment se celebra en el Centre Social Sant Felip i està obert a qualsevol persona interessada. L'horari és de 09.30 a 14.30 hores, el dijous i divendres, i també dijous a la vesprada, de 16.00 a 18.00 hores. • “En este certamen volem als nostres alumnes ajudar-los a buidar interrogants i oferir-los el màxim d'informació que precisen perquè decidisquen sobre el seu futur”, ha indicat l'alcaldessa, Maria Tormo.

Dimecres, 10 abril 2024

La XII Ruta de la Tapa i el Vi dona a conéixer les proposades culinàries guanyadores

• El jurat professional ha concedit el primer premi a la tapa Arroz Negro Duo de Duo Gastro-Bar. El segon premi ha recaigut en la proposada Cucuruchos marineros de Bar Miami i el tercer guardó en Cafeteria Solaris amb la seua creació Arco iris. • El vencedor de la tapa Tambor ha sigut Cafeteria Solaris amb la seua tapa Amanecer, mentre que, en segon lloc, ha quedat Bar Miami amb Cucuruchos marineros i, en tercer lloc, Casa Elena amb Piruliñas.

Diumenge, 7 abril 2024

Almassora programa este trimestre xarrades, tallers i cursos sobre temes d'interés veïnal

• L'agenda comprén propostes per als més majors relacionades, per exemple, amb hàbits saludables o les noves tecnologies, així com per a famílies amb xarrades sobre educació sexual o l'ús rutinari de pantalles. • L'alcaldessa, Maria Tormo, qui ha visitat les dependències de Servicis Socials, al costat de la regidora de Benestar Social, Eugenia Martinavarro, ha assenyalat que l'objectiu és oferir als almassorins activitats que responguen a temes que els preocupen o que són d'utilitat.

Dimarts, 9 abril 2024

Almassora inicia la reforma del col·legi Cardenal Cisneros

• Està previst renovar la coberta per a evitar filtracions quan plou i la creació d'una nova cuina perquè es puga elaborar en el mateix centre el menú diari per a prop de 180 escolars. • L'alcaldessa, Maria Tormo, ha tornat a mostrar la total col·laboració de l'Ajuntament amb la comunitat educativa del centre per a qualsevol assumpte que pogueren requerir mentre durant els treballs, que finalitzaran després de l'estiu.

Dijous, 4 abril 2024

Almassora acull el concert Màgics 70s a benefici de Creu Roja

• L'actuació de Ely Forcada i l'Orquestra Vintage, que comptarà amb 20 músics en directe, tindrà lloc a la Casa de la Cultura el dissabte 13 d'abril. • La venda d'entrades es realitzarà en la merceria Entredos i en Novadecor i, en la seu de Creu Roja d'Almassora, els dies 9, 10 i 11 d'abril. També es poden reservar les entrades a través de ‘m.peris@cruzroja.es’ o en el telèfon 678437174, només per WhatsApp.

Dijous, 4 abril 2024

Almassora organitza cursos de caiac gratuïts per a donar a conéixer el paratge de Santa Quitèria

• Les inscripcions per als dies 19 de maig, 22 de juny i 13 de juliol s'obriran, a partir del 9 d'abril, en el següent enllaç de la pàgina web municipal: ‘https://pelcv.gva.es/inscripciones-backoffice/frontal/publico/l012009-00000000/’. • “Volem que els almassorins, però també tots els aficionats d'este esport descobrisquen i coneguen un paratge natural únic que permet la pràctica de disciplines nàutiques”, ha indicat la regidora de Turisme, Silvana Rovira.

Dimecres, 3 abril 2024

Almassora llança la campanya ‘Comerç Segur’ en prop de 200 establiments

• Els agents visitaran prop de 200 locals per a entregar-los uns tríptics amb consells de seguretat, així com recordar-los els telèfons de contacte en cas d'incidència i resoldre possibles dubtes. • “Volem oferir als nostres comerciants i també als clients indicacions que els poden resultar d'utilitat davant determinades circumstàncies que poden suscitar algun tipus de conflicte”, ha afirmat Rovira.