Actualitat

Dimarts, 17 març 2020

Almassora activa un servei d’emergència per a fer compres a majors i discapacitats

Funcionarà de 8 a 19 hores a través dels Serveis Socials

L'Ajuntament d'Almassora ha activat un servei d'emergència per a realitzar compres d'alimentació i fàrmacs a persones majors, discapacitades, amb mobilitat reduïda o en situació de vulnerabilitat durant la pandèmia de coronavirus. Els Serveis Socials municipals inscriuran els beneficiaris d'esta ajuda a través del telèfon 964550090 i el correu electrònic serviciossociales@almassora.es.

Segons ha indicat la regidora de Benestar Social, María José Tormo, esta ajuda estarà disponible de 8 a 19 hores de forma ininterrompuda i permetrà portar a casa la compra de productes de primera necessitat i medicaments a persones que, en circumstàncies normals, tenen autonomia suficient per a fer les seues gestions però que, en estos moments, són un col·lectiu de risc pel contagi del COVID-19.

El servici durarà el temps que siga necessari mentres dure l'emergència i ho gestionaran els Servicis Socials municipals amb la col·laboració de Cáritas i Creu Roja, tal com ha indicat l'edil. Al marge dels beneficiaris del Servici d'Ajuda a Domicili (SAD), el programa ‘Menjar a casa’ i la resta de ferramentes que funcionen habitualment, Tormo ha fet una crida a la població perquè contacten amb el departament si coneixen alguna persona que poguera estar en situació de desprotecció per l'emergència sanitària.

En esta línia, la regidora també ha agraït als que s'han posat en contacte amb l'Ajuntament en l'última setmana per a oferir la seua ajuda com a persones voluntàries. “Si volen participar en este programa d'emergència poden comunicar-nos-ho en el mateix telèfon i correu que facilitem per als possibles beneficiarios”, ha afegit."

36