Actualitat

Dimecres, 23 novembre 2022

Almassora amplia l’Escola de Nadal a menors de dos anys

El consistori ofereix el servei a Sant Josep i per a infantils de tres a 12 anys en Ochando

L'àrea d'Educació de l'Ajuntament d'Almassora ha ampliat l'oferta de la Escola de Nadal aquesta edició per a incloure als menors de dos anys. El consistori oferirà a l'escola infantil Sant Josep aquest servei mentre que els infantils de tres a 12 anys gaudiran de les activitats en el centre escolar Germans Ochando. La regidora d'Educació, Raquel Barberá, ha presentat aquest matí l’Escola de Nadal, que abastarà des del 23 al 30 de desembre i des del 2 al 5 de gener.

El públic interessat en alguna de les dues opcions ja pot preinscriure als seus familiars fins al 28 de novembre en la pàgina web de l'Ajuntament (www.almassora.es). Pel que respecta a les matriculacions, les famílies tenen des del dia 9 fins al 16 de desembre en la mateixa adreça web o bé en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) mitjançant cita prèvia. Les places són limitades, aquell que no es matricule el dia i hora que li correspon perdrà la plaça i passarà al següent de la llista d'espera.

Cal recordar que l'únic requisit per a participar és que el menor estiga empadronat a Almassora. El consistori ha fixat els següents preus: 42,30 euros per a l'assistència general, 33,84 euros per a famílies nombroses, monoparentals o d'acolliment, 28 euros per al servei general de menjador i 22,40 euros el mateix servei però per a famílies nombroses, monoparentals o d'acolliment. L'horari de l’Escola de Nadal serà des de les 7.30 fins a les 14 hores, en el cas dels inscrits al menjador la seua hora d'eixida serà a les 16 hores.