Actualitat

Dilluns, 1 juny 2020

Almassora desinfecta els accessos als IES davant el retorn d’alumnat preuniversitari

El Falomir i el Vila-roja reben a estudiants amb cita prèvia per a repassar l’EBAU

L'Ajuntament d'Almassora ha centrat aquest matí els treballs de desinfecció i neteja per a la prevenció del coronavirus en els accessos als instituts Álvaro Falomir i Vila-roja. Les tasques han permés el retorn de grups de fins a 10 estudiants de segon de Batxillerat per a repassar l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU), la prova de Selectivitat, pese a l'impacte de la pandèmia.

D'aquesta forma, les empreses de neteja contractades per l'Ajuntament han desinfectat les voreres més pròximes als edificis, els reixats i accessos per on des d'aquest matí passen estudiants i professorat en grups molt reduïts. No en va, cadascun dels centres gestiona la reserva de cita prèvia per a aquestes classes de repàs en les quals revisen les matèries de les quals s'examinaran per a accedir a la universitat.

Cal recordar que el retorn a les aules de tots dos instituts està limitat a aquests estudiants que afrontaran les proves d'accés en la segona setmana de juliol i, en segona convocatòria, al setembre. L'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU) es desenvoluparà en tres dies consecutius de 9.30 a 19.15 hores amb els pertinents descansos.

Recollida poda

D'altra banda, el consistori ha fet una crida a la responsabilitat en l'abandonament de restes de poda i ha recordat l'existència d'un servei gratuït per a la recollida que evitarà brutícia en la via pública i possibles focus de contagi. Les persones interessades han de telefonar al 964341013 per a concertar una cita prèvia i que el camió de recollida passe pel seu domicili en l'horari acordat.