Actualitat

Dilluns, 16 novembre 2020

Almassora destina més de 40.000 euros a la millora de la xarxa d’aigua potable a la platja

L’actuació, duta a terme per FACSA, finalitza a principis de la setmana que ve

La Regidoria de Serveis Públics de l'Ajuntament d'Almassora ha invertit 40.200 euros a través de FACSA amb l'objectiu de millorar la xarxa d'aigua potable del carrer Las Farolas, carrer Garbí i l'avinguda Mediterrània, situades en la zona costanera de la localitat. Aquesta intervenció, que finalitzarà a principis de la setmana que ve, resoldrà un problema de fugides i proveïment constants que patia el veïnat. A més, les obres suposen una garantia de proveïment d'aigua per als habitatges a llarg termini.

L'actuació està emmarcada dins dels treballs de millora i renovació d'infraestructura generals que el consistori va pactar amb FACSA per a 2020. El pressupost total dels treballs per a enguany ascendeixen a 202.000 euros. El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, acompanyat de Patricia Agrasar, cap de servei de FACSA a Almassora, han visitat les obres amb la finalitat de supervisar la intervenció i conéixer de primera mà els detalls de les millores aplicades en la circulació de l'aigua.

La substitució i millora de la xarxa que hi havia en aquests punts del districte marítim evitarà les nombroses fugides que patien els veïns de la zona, amb això acabaran les molèsties derivades per la interrupció de subministrament d'aigua potable i la contínua presència d'obres de reparació en aquests carrers. A més, l'actuació permetrà reduir la incidència d'afecció per al veïnat davant possibles avaries, ja que es tallarien perímetres més xicotets.

“Els veïns de la zona portaven molt de temps exigint a l'Ajuntament d'Almassora soluciones per a la xarxa d'aigua potable d'aquests carrers, és una intervenció que portàvem mesos treballant amb FACSA i per fi hem pogut respondre a les nombroses peticions del veïnat amb una actuació ràpida i eficaç”, ha declarat el regidor de Serveis Públics.

Finalment, cal recordar que el consistori, a través de FACSA, ha realitzat moltes més intervencions en diversos punts del municipi. Per això, Patricia Agrasar ha declarat que “malgrat la mala situació que vivim amb el coronavrius, la Regidoria de Serveis Públics s'ha bolcat amb nosaltres per a realitzar les màximes intervencions possibles i millorar tots els punts fluixos de la xarxa d'aigua potable de la localitat”, ha afirmat la responsable de la companyia.