Actualitat

Diumenge, 10 maig 2020

Almassora finalitza la campanya per a previndre rates i insectes

FACSA revisa el clavegueram del nucli urbà i la platja

L'Ajuntament d'Almassora i l'empresa FACSA han finalitzat la sisena campanya especial de desratització i desinsectació que duen a terme amb caràcter anual. Els treballs van començar el mes passat amb l'objectiu de previndre la proliferació de plagues de rates i insectes amb l'arribada de la calor i han finalitzat aquesta setmana, tal com ha informat la signatura.

Els operaris han conclòs la prevenció en la zona de la platja després de les labors de desinfecció en el centre urbà del municipi i els diferents barris. En concret, els treballs s'han estés per les calçs Trinidad i Sant Ferran, la plaça d'Espanya, Santa Isabel i Pere Cornell i les labors en el grup Fátima i Boqueres, entre altres punts. No obstant això, l'empresa ja ha tancat un calendari per a reforçar el servei a final d'aquest mes amb la finalitat d'assegurar la total efectivitat dels tractaments integrals en el sistema de clavegueram.

Per part seua, durant la seua visita a la zona dels treballs, el regidor de Serveis Públics de l'Ajuntament d'Almassora, Joan Antoni Trenco, i la responsable d'explotació de FACSA en el municipi, Patricia Agrasar, han destacat “la vital importància de campanyes de prevenció com aquesta, que garanteixen que la proliferació de plagues no ocasione cap mena de molèstia en la localitat”.

Mosquits

A més, la localitat prossegueix amb les labors de prospecció i fumigació de mosquits a causa de la pujada de les temperatures i les pluges d'aquesta primavera. Els operaris han continuat aquesta setmana amb les labors als voltants dels col·legis Germans Ochando i Regina Violant en el nucli urbà i en els camins Catalans i Om Blanc de la platja, a més d'altres zones susceptibles a l'aparició de focus per l'acumulació d'aigua estancada.