Actualitat

Dilluns, 16 març 2020

Almassora limita l’accés a parcs i al transport públic

El mercat protegeix els productes d’alimentació

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, que aquest matí ha tornat a reunir la comissió de seguiment local del COVID-19, ha fet una crida a la responsabilitat per a evitar l'assistència massiva tant a parcs com a espais públics i privats en els pròxims dies. “Si la recomanació sanitària és la contenció, fem cas perquè aquest moment tan difícil passe al més prompte possible”, ha assenyalat. Per això, ha instat a la població a utilitzar la via telemàtica o telefònica per a les gestions municipals i reduir, així, l'atenció en persona en el consistori.

Per aquest motiu, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha repartit cartells pels parcs de la localitat per a limitar les aglomeracions coincidint amb el cessament de l'activitat escolar. De la mateixa forma, el transport urbà i interurbà inclouen missatges similars perquè les persones majors s'abstinguen d'utilitzar-ho, per la seua pròpia seguretat, mentre dure la pandèmia.

D'altra banda, les parades del mercat ambulant d'Almassora treballen aquest matí amb normalitat, encara que amb noves mesures de protecció per a previndre el coronavirus. El departament municipal de Comerç supervisa des de primera hora la instal·lació dels llocs amb, almenys, dos metres de distància entre cadascun d'ells per a incrementar la seguretat. A més, els productes estan separats dels consumidors amb un plàstic transparent i les parades llueixen un missatge municipal amb la prohibició de tocar el gènere.