Actualitat

Dijous, 24 octubre 2019

Almassora reuneix el jurat de la XVI Gala de l’Esport Local

El comité estudia les candidatures als premis honorífics

L'Ajuntament d'Almassora ha acollit la primera reunió del jurat de la XVI Gala de l'Esport Local per a avaluar les candidatures als premis honorífics. El trofeu va dirigit a entitats o esportistes amb un perfil destacat, que rebran el guardó el mes vinent de novembre durant la gala anual que acollirà la Casa de la Cultura. Els clubs d'Almassora també distingiran a aquells integrants o equips que consideren mereixedors dels diferents premis.

El regidor d'Esports, Sergio Gómez, ha exercit d'amfitrió de la trobada en el qual per primera vegada ha participat la presidenta de l'Asociación de la Prensa Deportiva de Castelló, la periodista Yolanda Peris. A més dels tècnics responsables del Servei Esportiu Municipal (SEM), han assistit a aquesta primera reunió el responsable d'instal·lacions esportives del Patronat d’Esports de Castelló, Juan Violeta, i els periodistes del periòdic Mediterráneo Pepe Beltrán i Javier Navarro.

Els integrants del jurat, experts en comunicació i esports, valoraran la implicació en l'esport d'Almassora de les persones candidates als premis honorífics, així com la seua trajectòria, els seus mèrits professionals i els anys de dedicació a les seues respectives disciplines en l'àmbit local. Gómez ha agraït la implicació del comité “per a engrandir el valor d'uns guardons amb els quals volem reconéixer als nostres millors esportistes en la gala que celebrarem el mes que ve”.