Actualitat

Dimarts, 7 maig 2019

Campanya de prevenció de les agressions masclistes en les festes 'Ventem el maslisme. Fem Tractes amb els Bons Tractes'

El compromís municipal per a treballar cap a una societat igualitària, en el qual es respecten els drets de totes les persones, ha de tenir el seu reflex també a festes. Ni l'alcohol, la nit o la festa en si mateixa, són excusa perquè les relacions entre dones i homes (i per motius de identitat u orientació sexual) no siguen igualitàries i respectuoses.

L'Ajuntament d'Almassora continua desenvolupant la campanya de prevenció i sensibilització de les violències de gènere titulada ''Fem tractes amb els bons tractes'', caracteritzada pel rebuig total a aquestes violències. Alhora, l'objectiu consisteix en promoure missatges positius per vincular-nos des del respecte, la responsabilitat, l'escolta, la igualtat i l'autonomia, es a dir, des dels bons tractes.

Codi QR amb la Playlist youtube 'Fem tractes amb els bons tractes' cançons de diferents estils per a ballar i gaudir sense masclisme https://www.youtube.com/watch?v=OsAcF2APchM&list=PLlTm92V8eFvRiEUZj51f3CLG2QiKvySlo

Aquesta campanya s'ha finançat amb càrrec dels crèdits rebuts del 'Ministerio de la Presidència, Relaciones con las Cortes e Igualdad, a través de la Secretaría de Estado de Igualdad' amb motiu del 'Pacto de Estado contra la violència de género'.