Actualitat

Dimarts, 17 setembre 2019

Cuina creativa, horticultura, teatre i fotografia se sumen a l’oferta d’oci d’Almassora

El periode d’inscripció, presencial i en línia, anirà del 20 al 30 de setembre

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollá, i la tècnic de l'àrea, Lola Sanz, han presentat aquest matí la programació d'activitats d'oci i temps per al curs 2019-2020. En aquesta ocasió, l'oferta suma quatre nous tallers al programa habitual: cuina creativa, horticultura domèstica, teatre i fotografia. El període de preinscripció, presencial i en línia, estarà obert entre el 20 i el 30 de setembre.

Mollá ha puntualitzat que el seu departament manté el preu de les activitats en 1,5 euros cada hora per a facilitar la participació del major nombre possible d'assistents. Les persones interessades han d'emplenar la preinscripció del 20 al 30 de setembre de 8 a 10 hores si acudeixen al SIAC o a través de la web municipal www.almassora.es. El sorteig de places en aquells cursos en els quals la demanda supere l'oferta, serà el 4 d'octubre. Les llistes es publicaran el 8 d'octubre per a iniciar les classes, com de costum, després de les festes del Roser.

A més dels quatre cursos nous, que es desenvoluparan en el Auditori les Boqueres (teatre), el col·legi Germans Ochando (cuina creativa), el Centre de Formació antiga Escola Taller (fotografia) i Darremur Orgànic (horticultura domèstica), el departament de Cultura manté altres activitats com la restauració de mobles, pintura i dibuix, patchwork, costura o crea i decora.

D'altra banda, aquesta part ofereix també tallers de pintura sobre tela, psicomotricitat per a iniciació a la dansa, iniciació a la dansa contemporània, dansa contemporània, informàtica dolçaina i tabal, dansa tradicional i els cursos de tambors i bombos en col·laboració amb l'Escola Municipal de Tambors i Bombos.

En total, “l'Ajuntament d'Almassora inclou 17 cursos de totes les disciplines a uns preus molt econòmics perquè el nou curs atraga els veïns i veïnes a continuar aprenent sense necessitat de desplaçar-se a altres localitats”, ha recordat l'edil. Per aquest motiu, a les dependències citades anteriorment se sumen també l'edifici de Ca la Vila, el centre social de Sant Felip, la Casa de la Música i el Museu Municipal del carrer Sant Vicent com a seus de les classes municipals.