Actualitat

Diumenge, 4 novembre 2018

La II Fira del Pinxo i el Vi d’Almassora serveix més de 4.000 racions en tres dies

L'esdeveniment gastronòmic ha posat en valor els productes del Mercat Central i ha apostat per la utilització de gots reciclables

La II Fira del Pinxo i el Vi d'Almassora ha gaudit del beneplàcit del públic de nou en aquesta segona edició, en la qual els bars i restaurants locals han servit més de 4.000 racions. En les receptes han tingut un gran protagonisme els productes frescos del Mercat Central del municipi, que la Regidoria de Comerç ha volgut posar en valor en aquesta fira.

Pel que fa a les begudes servides com a acompanyament a aquests plats, el consistori ha promogut la utilització de gots reciclables, una mesura que ha permès reduir els residus plàstics generats. La valoració de l'edil de Comerç, Roger Beltrán, respecte a les xifres de racions servides aquesta segona Fira del Pinxo és “molt positiva”, ja que “la inclusió d'un tiquet per a la degustació de dues pinchos ha permès multiplicar les vendes”.

En aquesta mateixa línia s'han manifestat els i les responsables dels locals participants, per als qui aquest esdeveniment suposa una oportunitat de donar a conèixer els seus negocis, així com de contribuir a la dinamització social del municipi a través de l'hostaleria. Ambdues parts han agraït la resposta de la ciutadania d'Almassora, la qual ha donat suport a aquesta fira per segon any consecutiu.

Cal recordar que l'esdeveniment gastronòmic ha presentat un total de trenta pinxos que el públic ha pogut degustar durant tot el cap de setmana. Com a novetat, tots els locals han elaborat una proposta dolça, una de les iniciatives millor rebudes pel públic. Els comensals han tingut a la seua disposició vins blancs, rosats i negres per a maridar els plats, així com begudes sense alcohol.

La Regidoria de Comerç ha comptat amb ña música en directe dels grups Trébede i Los Replicantes per a amenitzar les nits del divendres i del dissabte, mentre que l'animació infantil ha sigut l'elecció per a aquest diumenge al matí.