Actualitat

Dilluns, 27 juliol 2020

Més de 66.000 euros per a adequar l’entorn del Regina Violant

El consistori reserva fons per a connexió peatonal i asfaltats davant l’obertura

L'Ajuntament d'Almassora ha reservat 66.757,10 euros per a adequar l'entorn del col·legi Regina Violant. En concret, es tracta de 41.757 euros destinats a la connexió per als vianants i l'emmallat d'instal·lacions entre els carrers Sant Ildefons i Verge del Socors i altres 25.000 euros per a l'asfaltat en els voltants del nou centre educatiu.

L'objectiu d'aquesta injecció econòmica que assumeixen els departaments d'Urbanisme i Serveis Públics passa per posar a punt la zona de cara a la imminent obertura del Regina Violant coincidint amb el nou curs. D'aquesta manera, el consistori centra l'actuació en l'accessibilitat a l'entorn del col·legi per a garantir la seguretat de prop d'un miler de persones que circularan habitualment a les hores d'entrada i eixida del centre.

Els preparatius per a la mudança han començat i, després de les reunions pertinents amb l'equip directiu, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha modificat les seues vacances per a dur a terme el trasllat del mobiliari al nou edifici. D'aquesta manera, a la recepció de les obres, prevista per a aquesta setmana, li seguiran els ingents treballs de neteja per a posar a punt el recinte.

“Seran setmanes sense descans per al personal de la casa i els serveis de neteja”, segons l'alcaldessa, Merche Galí, “per a arribar a temps a l'obertura coincidint amb l'inici del curs”. “L'empresa constructora no és que haja complit els terminis, és que ha posat tot de la seua part per a retallar els temps i gràcies a ells ara arranca la tan esperada mudança dels barracons al col·legi de veritat”, segons la primera edil.

Així, la sol·licitud de recepció de les obres remesa a la Conselleria d'Educació per part dels arquitectes municipals, encarregats de la direcció d'obra, assenyala “que respecte a la planificació d'obra prevista de 15 mesos de termini d'execució, els treballs han patit un avançament considerable”.