Actualitat

Dilluns, 21 novembre 2022

Nit de gala per a l’esport d’Almassora

La Casa de la Cultura acull la festa anual amb la boxadora Paula Requena com a protagonista

La Casa de la Cultura d'Almassora acull hui la XIX Gala de l'Esport Local amb la boxadora local Paula Requena Ruiz com a esportista de l'any. La màxima triomfadora d'aquesta edició accedirà a l'escenari com a subcampiona d'Espanya i cuartafinalista d'Europa per a rebre la caldera acreditativa de mans de l'alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d'Esports, Sergio Gómez.

Un vídeo homenatge al seu recent però prolífica trajectòria rememorarà les seues jornades d'entrenaments i els assoliments que ja figuren en el seu palmarés. Entre altres, des de març té la medalla d'or del torneig internacional Adriatic Pearl celebrat a Montenegro després de véncer en la final a la representant noruega. La púgil, que competeix en categoria de 63 quilos, substitueix així com màxima esportista local al ciclista Daniel Milián.

La periodista Loles García conduirà un acte en el qual també rebran els seus premis Álvaro Balada (premi esportista promesa per les seues medalles amb la selecció de bàsquet de la Comunitat Valenciana), Martín Miñambres (esportista veterà per la seua medalla en el mundial de pesca) i Miguel Ángel Tena (directiu esportiu per la seua labor en l'organigrama del Vila-real Cub de Futbol). Els esments especials d'aquesta edició seran per a Lola Estrada (medalla en l'europeu de patinatge), Francisco Manrique (campió universitari atletisme) i Mara Herrando (medalla campionat nacional d'atletisme).

En l'apartat de clubs, els premiats són: Almassora Club Patí (club de l'any per les seues medalles nacionals, europees i participació en el mundial), Club MTB Animales de Monte (25 anys de trajectòria) i el sènior femení del Club Handbol Almassora (equip de l'any després del seu ‘play off’ d'ascens a primera divisió).

Per part seua, els clubs han fallat els premis populars a: Jaime Catalá Sánchez, David Llueca Amella, Sergi Reboll Clausell, Ana Belén Martínez Manzaneda, Aleix Gual Cubertorer, Laia Monterde Romero, Leire Muñoz Díaz, Sonia Cabeza Julien, María Mesado Gallén, Juan Manuel Rovira Bodí, Victoria Szanto Razonera, Hugo Heras Navarro, Alejandro Rubio Flor, Alba Arquimbau, Sergi Arquimbau Peinado, Israel José López Casanova, Marc Amorós Ruano, Leire Torres Ojeda, Natalia Simó Velado, José Carlos López Luciano, Lorena Valentina Grecu i Yasmine Voicu.

L'edil d'Esports ha felicitat a tots els esportistes premiats i ha recordat que 2022 ha sigut un any clau per a les infraestructures del departament amb la inauguració del Trinquet Antoniet d’Almassora i la substitució de la gespa del camp de futbol José Manuel Pesudo, entre altres. L'any vinent tindrà lloc l'inici de la construcció del pavelló polifuncional.