Actualitat

Salutació de l'alcaldessa

*

Benvingut/a a la pàgina web de l'Ajuntament d'Almassora. És una satisfacció enorme poder rebre-li com a alcaldessa d'Almassora.

En els nous temps de la nostra localitat, la participació i opinió ciutadana tenen un pes molt significatiu en les decisions que pren l'Ajuntament. Per açò, amb la transparència com un dels pilars de la nostra actuació política, posem a l'abast de vostè tota la informació possible sobre Almassora. Des del nostre patrimoni i la nostra història, fins a les nostres activitats i festejos més populars. Així, en el nostre renovat portal web i xarxes socials podrà trobar notícies que puguen ser del seu interès.

A més, comptem ja amb l'aplicació oficial per a mòbils la descàrrega de la qual és gratuïta. Aquestes eines aproximen l'administració local als nostres ciutadans per a potenciar encara més aspectes clau que defineixen la nostra gestió, com la transparència, la proximitat i la participació ciutadana.

D'altra banda, com a alcaldessa d'Almassora li assegure que durant els pròxims dos anys l'equip de govern al complet va a treballar intensament en el progrés de la nostra localitat. Escoltarem la seua opinió i millorarem tot allò que estiga en les nostres mans. Almassora té potencial per a seguir creixent i des d'aquest Ajuntament intentarem que tots els almassorins se senten orgullosos de la seua població.

Aprofite l'ocasió per a enviar-li una cordial salutació i agrair la seua visita al portal web de l'Ajuntament d'Almassora.

Merche Galí Alfonso

Alcaldessa d'Almassora