Actualitat

Senda de la desembocadura del riu Millars

Es tracta d'un camí segur per passejar amb tranquil·litat a peu o amb bicicleta i facilitar l'ús públic del riu, de manera respectuosa amb els valors ambientals del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars.


L'itinerari consta de dos trams:


  1. Entre la mar i el poble (C / de Pilar), de 5,9 km de distància.
  2. Entre el poble (baixada del C/ Boqueres) i el paratge de Santa Quitèria, de 2 km.


Els dos trams estan enllaçats mitjançant un recorregut periurbà de 1,6 km senyalitzat a l'efecte. La distància total de l'itinerari, entre la mar i santa Quitèria, és de 9,5 km.Itinerari no motoritzat: per a caminants i ciclistes

La senda està dissenyada per a usos no motoritzats, principalment caminants i ciclistes. Per tant, la senda està tancada i senyalitzada amb la prohibició de circular per als vehicles de motor, excepte alguns trams curts on només poden circular vehicles autoritzats. Tampoc està pensada per al pas de cavalls, que disposen del llit del riu per passejar.


Recomanacions d'ús de la senda:


  • Per als ciclistes: no circuleu a velocitat excessiva, adapteula a la resta d'usuaris y respecteu els senderistes, especialment en els avançaments. Aviseu abans amb el timbre.
  • Per als caminants: si aneu en grup no ocupeu tota la secció de la senda y si porteu gossos, han d'anar subjectats amb corretja. Compte amb els girs bruscos; mireu darrere i advertiu les vostres maniobres.
  • Per a tothom: esteu dins d'un espai natural protegit, el Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars. Compte amb les burilles de cigarreta i amb el foc, respecteu la vegetació i la fauna i gaudiu del silenci i la tranquil·litat de l'espai.


I si trobeu alguna deficiència, agraïrem que ens aviseu al Departament de Sostenibilitat (sostenibilitat@almassora.es o tel. 964.560.001, ext. 354).