Actualitat

Divendres, 10 novembre 2017

Set restaurants d'Almassora serviran els menús de les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i la Taronja

El consistori complementa l'oferta amb tres sessions de 'showcooking' en el Mercat Central

La segona edició dels Jornades Gastronómiques de l'Arrós i la Taronja comptarà amb set menús degustació, elaborats per restaurants locals sobre la base d'aquests dos ingredients. Per un import d'entre 20 i 25 euros, els comensals podran degustar plats com mousse de mandaria o un arròs melós amb escamarlans i rovellons durant els tres caps de setmana que duraran les jornades.

A més de l'oferta gastronòmica dels locals col·laboradors, la regidoria de Comerç organitzarà tres sessions de 'showcooking' en el Mercat Central. El tret d'eixida el donarà Gadda Mohamed (del restaurant Pizzeria Di María), qui elaborarà una arròs amb funghi porcini el divendres 17 de novembre. El 24 arribarà el torn de l'arròs amb galeres i veres d'Alejandro Borrás (de L'Arroset de Nules) i Pablo Bravo (responsable de cuina de Olisec) tancarà el cicle el divendres 1 de desembre amb una proposta d'arròs de sepionet i carxofa amb socarrat de taronja.

“Les propostes dels restauradors són més arriscades i la integració de la taronja en els plats principals dóna un toc inovador als menús, la qual cosa fa més atractives aquestes jornades per a qualsevol amant del bon menjar”, ha destacat l'edil de Comerç, Roger Beltrán, en la presentació de la iniciativa, al costat de l'organitzador i gerent de Divino, Félix Tejeda . Beltrán ha agrait “l'aposta dels negocis d'Almassora per participar en aquesta segona edició”, de la qual espera que “la resposta del públic siga tan positiva com en la primera, en la qual supàrem de llarg els 400 menús servits”.

Cal destacar que els menús degustació se serviran tots els divendres, dissabtes i diumenges al migdia entre el 17 de novembre i el 3 de desembre i inclouran un entrant, un plat principal, unes postres, beguda i cafè. Duo Gastro Bar, Olisec, Sidrería Sanabria, Asador Tasazu, La Rua Gastrobar i el Racó de Jose Antonio, a més de la Pizzeria Di María en el districte marítim, seran els locals en els quals veïns i visitants podran gaudir d'aquestes jornades, sempre mitjançant reserva prèvia.

Inscripció en els 'showcooking'

La Regidoria de Comerç ha obert avui la inscripció a les tres sessions culinàries dirigides per cuiners professionals, que començaran a les 19.30 hores dels divendres. Els interessats a assistir podran apuntar-se de manera gratuïta tant en la web municipal (www.almassora.es) com en el SIAC. Després de les classes, podran degustar els plats elaborats.