Actualitat

Dilluns, 17 setembre 2018

Tambors de Passió 'desembarca' en els Moros i Cristians d'Altea

Els músics d'Almassora participaran el dilluns en el boato de la Filà Cristians d'Altaia

Tambors de Passió tornarà a fer història dilluns que ve en participar en el boato de la Capitania Cristiana de la Filà Cristians d'Altaia, dins de les festes patronals de Moros i Cristians d'Altea (Alacant). El president de la formació d'Almassora, Damián Aguilella, encapçalarà a la delegació que es traslladarà fins a la localitat costanera per a portar la característica entrada a unes celebracions que atrauen a milers de visitants.

Aguilella ha recordat que “malgrat ser dilluns laborable i dels centenars de quilòmetres que ens separen, mig centenar de músics de la nostra associació es desplaçaran a Altea per a interpretar l'espectacle sonor que tants èxits ens ha reportat al llarg dels últims anys”.

Cal recordar que Tambors de Passió ja es va desplaçar a Alacant, en aquest cas a Alcoi, durant les passades festes de Sant Jordi per a participar en les desfilades de Moros i Cristians. “Una vegada més, Tambors de Passió, una de les associacions amb més activitat del nostre municipi, tornarà a desplaçar-se la setmana vinent per a exhibir el seu bon fer i portar el nom d'Almassora a un dels punts de major interès turístic per la singularitat i tradició de les seues entrades mora i cristiana, per la qual cosa els desitgem la millor de les sorts”, en paraules de l'alcaldessa, Merche Galí.

Al marge d'aquest esdeveniment, l'Escola de Tambors i Bombos manté oberta la inscripció per al pròxim curs. Els interessats poden contactar amb l'associació per a matricular-se en una entitat que es va convertir en pionera a la Comunitat Valenciana quan va començar la seua activitat en 2005.