Actualitat

Divendres, 8 maig 2020

Almassora obri el SIAC dilluns amb cita prèvia i mampares

El consistori destina més de 5.000 euros a les pantalles elaborades en la localitat

L'Ajuntament d'Almassora obrirà el dilluns l'edifici consistorial només amb cita prèvia per a l'atenció al públic de consultes urgents. Per això, ha instal·lat prop de 40 mampares per a la protecció dels taulells d'atenció al públic. El consistori ha encarregat a l'empresa local Dobleessa la fabricació d'aquests elements per a protegir als empleats públics i a la ciutadania en la recuperació gradual de l'activitat. Cap persona serà atesa si no s'ha comunicat abans.

En concret, les persones interessades a realitzar tràmits en l'oficina del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) hauran de telefonar al 964560001, el personal municipal els oferirà els horaris disponibles i registrarà les seues dades perquè es puguen desplaçar fins al departament en el dia i l'hora convinguda. Els exteriors de l'Ajuntament comptaran amb adhesius en el sòl per a marcar la distància de seguretat, on hauran d'esperar fins que isquen a cridar-los d'un en un.

El personal del SIAC ha elaborat un document per al registre de trucades ràpides, en el qual anotarà nom i telèfon, el tipus de consulta i oferirà a l'usuari els buits disponibles perquè trie, sempre de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i dijous també a la vesprada en horari de 15.30 a 19 hores. La previsió passa per realitzar una mesura de 100 atencions diàries i així resoldre els dubtes i tràmits que necessita la ciutadania.