Actualitat

Almassora: Premi Ciudad Sostenible 2018 en la categoria d'educació ambiental

Almassora ha sigut guardonada amb el Premi Ciudad Sostenible 2018 en la categoria d'educació ambiental. Aquests premis entregats per la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Ecoembes, Smartcity i Fira Barcelona, reconeixen els esforços realitzats per les entitats locals per a fomentar la sostenibilitat, tant en l'entorn urbà com en l'entorn social i natural dels municipis.

En aquesta ocasió, el Premi fa èmfasi en Almassora i la col·loca com un referent a nivell nacional en l'àmbit de l'educació ambiental. En concret, s'ha reconegut l'esforç de l'Ajuntament per impulsar diverses campanyes de sensibilització ambiental, destinades a diferents sectors de població del municipi, fomentant la implicació ciutadana i remarcant el paper del ciutadà com a agent impulsor i participant actiu del canvi, sent ell també qui posteriorment gaudeixi dels resultats obtinguts.

Des dels Departaments de Medi Ambient i Sostenibilitat volem agrair a tota la ciutadania d'Almassora l'acollida que han tingut les nostres iniciatives, així com fer vostre també aquest premi, ja que sense vosaltres no hagués estat possible. Moltes gràcies, Almassora!