Actualitat

Almassora: Premi Ciudad Sostenible 2018 en la categoria d'educació ambiental

*

Almassora ha sigut guardonada amb el Premi Ciudad Sostenible 2018 en la categoria d'educació ambiental. Aquests premis entregats per la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Ecoembes, Smartcity i Fira Barcelona, reconeixen els esforços realitzats per les entitats locals per a fomentar la sostenibilitat, tant en l'entorn urbà com en l'entorn social i natural dels municipis.

En aquesta ocasió, el Premi fa èmfasi en Almassora i la col·loca com un referent a nivell nacional en l'àmbit de l'educació ambiental. En concret, s'ha reconegut l'esforç de l'Ajuntament per impulsar diverses campanyes de sensibilització ambiental, destinades a diferents sectors de població del municipi, fomentant la implicació ciutadana i remarcant el paper del ciutadà com a agent impulsor i participant actiu del canvi, sent ell també qui posteriorment gaudeixi dels resultats obtinguts.

Des dels Departaments de Medi Ambient i Sostenibilitat volem agrair a tota la ciutadania d'Almassora l'acollida que han tingut les nostres iniciatives, així com fer vostre també aquest premi, ja que sense vosaltres no hagués estat possible. Moltes gràcies, Almassora!