Actualitat

Dimecres, 27 maig 2020

Almassora reforça des de hui l’autobús a la platja

Substitueix el transport per un vehicle més gran per a garantir la distància

La Regidoria de Participació Ciutadana d'Almassora i l'empresa de transports Hicid ha activat hui el reforç de la línia d'autobús entre el nucli urbà i la platja de la localitat. D'aquesta forma, el vehicle que habitualment connecta el districte marítim amb el poble és de major capacitat que l'habitual per a millorar l'atenció a la ciutadania.

Així ho ha explicat la regidora de l'àrea, María Luisa Renau, qui ha detallat que es tracta d'una millora del servei per a ampliar l'aforament del vehicle coincidint amb les mesures de restricció de la mobilitat i d'aforament marcades pel Govern per a fer front a la pandèmia de coronavirus.

“A fi de poder mantindre la distància de seguretat per l'actual crisi de la COVID-19 sense que repercutisca en la qualitat del servei, hem acordat la substitució de l'autobús per un de major capacitat”, segons aquesta part. Així, els usuaris que s'han desplaçat des d'aquest matí a la platja o al revés ho han fet ja en un vehicle de majors dimensions.

D'igual forma, l'autobús que connecta Almassora amb la capital ha incrementat la seua freqüència de pas i funciona també durant els caps de setmana. D'aquesta forma, les eixides des de Borrull són cada mitja hora de 7.00 a 10.00 hores i, entre les 10.00 i les 21.00 hores, cada hora. Per part seua, les eixides des d'Almassora tenen idèntica freqüència entre les 7.00 i les 9.30 (cada mitja hora) i entre les 9.30 i les 21.30 hores (cada hora).

Respecte als caps de setmana, la freqüència de pas és cada hora entre les 7.30 i les 21.30 hores des de la plaça Borrull i, d'igual manera, des de la plaça Santa Isabel d'Almassora entre les 8.00 i les 22 hores.

143