Actualitat

Dimecres, 7 agost 2019

Almassora repara les filtracions de la piscina per al nou curs

Inverteix prop de 10.000 euros en obres de millora per a evitar pèrdues

L'Ajuntament d'Almassora posa a punt aquest estiu la piscina municipal per a inaugurar el curs el pròxim 2 de setembre. Per aquest motiu, els operaris contractats pel Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) acabaran aquesta setmana la reparació de les filtracions que pateix la instal·lació i l'estructura de subjecció de les canals d'aigua.

Els regidors d'Esports i Serveis Públics, Sergio Gómez i Joan Antoni Trenco, respectivament, han visitat aquest matí el recinte de l'avinguda Generalitat al costat del tècnic d'Esports per a comprovar els avanços realitzats per l'empresa en el paviment i les canaletes, de manera que en els pròxims dies tot estiga a punt per a la neteja abans que les persones usuàries inauguren el curs en la primera setmana de setembre.

L'objectiu passa per resoldre les pèrdues d'aigua i, al mateix temps, els danys que provoquen aquestes filtracions en l'estructura interior de la piscina. Al mateix temps, la piscina municipal també serà objecte de millores en la lampisteria, on està previst modificar la xarxa d'aigua per a resoldre les variacions de temperatura a les dutxes i solucionar així les molèsties dels banyistes en els vestuaris.

Aquestes millores se sumen a la inversió pròxima als 18.000 euros realitzada el mes de maig passat per a la renovació d'una desena d'aparells de musculació de la sala principal del gimnàs municipal, una instal·lació integrada dins del complex de la piscina. La partida pressupostària va incloure també la nous materials per a la realització d'exercicis funcionals.

Després de la visita a les instal·lacions, el regidor d'Esports ha recordat que el 2 de setembre començarà el repartiment de números per als cursos de la piscina i ha animat a la població a sumar-se a les activitats programades des del Servei Esportiu Municipal (SEM). “Setembre sempre és moment de nous propòsits, i utilitzar les instal·lacions esportives per a mantindre una vida saludable, sens dubte, és un bon objectiu”, ha assenyalat Gómez.