Actualitat

Diumenge, 27 agost 2017

Bajoqueta Rock, Nius de Nit i Egalité completen el cartell de les festes del Roser

Els concerts de la cinquena edició de la nit de música valenciana seran gratuïts

Els grups Bajoqueta Rock, Nius de Nit i Egalité seran els protagonistes de la cinquena edició de la nit de música valenciana. Amb aquests concerts les regidories de Festes i Normalització Lingüística tanquen un cartell musical que inclourà fins a 15 actuacions gratuïtes durant les festes de la Mare de Déu del Roser d'Almassora.

Així doncs, el dimecres 11 d'octubre, les tres formacions actuaran sobre l'escenari del Recinte Fester a partir de la mitjanit. Els ritmes reggea i rock dels borriolencs Egalité i dels algemesinencs Nius de Nit obriran la festa, mentre que el plat fort de la vetlada serà el concert dels riba-rogers Bajoqueta Rock, el quals faran ballar el públic amb el seu rock rural.

La Junta Local de Festes (JLF) ha preparat un variada oferta musical per a la setmana de festejos. Entre les propostes destaquen els tributs a Raphael i Mecano, un festival de DJ i l'actuació del grup Atacados. Les actuacions començaran el dissabte 30 de setembre amb la formació Sparta a les 23.00 hores.

La nit del Esclat de Festa, divendres 6 d'octubre, estarà amenitzada pels DJ Jorge Iserte i Jesús Varez, els quals protagonitzaran una batalla musical en el Recinte Fester. El dissabte 7 d'octubre arribarà el torn del "happy pop" del grup Atacados en la plaça Pere Cornell. Després de l'actuació de la banda, l'orquestra Gravity amenitzarà la nit.

L'endemà, el so de guitarres i bateries retrunyirà en la plaça gràcies al concert tribut al rock que donarà començament a les 23.30. Aqueixa mateixa nit els DJ Paco Moliner (Piràmide), DJ Josel (Arsenal), Diego Cuevas (UFOs), Toni Rico (Kal-Kat) i Raúl Platero (La máquina del tiempo) es donaran cita en el Recinte Fester en el Remember Retro Festival Almassora 2017.

L'esperat tribut a Raphael tindrà lloc el dimarts 10 d'octubre en Pere Cornell, mentre el dimecres arribarà el torn del tribut a Mecano. L'orquestra Azar farà ballar als assistents al sopar de “pa i porta” del divendres 13, una nit en la qual el II Festival Caragol Sound portarà a Almassora a Mushroom Th, Dirty Noises, Jordi Roman i Rafa Pkdos. El dia clau del cap de setmana serà el dissabte, amb l'actuació de Bombai en Pere Cornell i de l'orquestra Platino al Recinte Fester.