Actualitat

Dijous, 8 juliol 2021

CEPYME premia a Almassora com a ciutat atractiva per a la inversió

Galí recull l’única distinció de la província en la presentació de la xarxa

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha rebut hui a Madrid la distinció que acredita al municipi com a ciutat atractiva per a la inversió. L'acte, impulsat des de la Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa (CEPYME) i el Grup PGS, encimbella a Almassora com a única localitat de la província en la xarxa ‘Invest in cities’ 2021, que recull a 20 municipis espanyols amb potencial inversor.

L'esdeveniment ha arrancat a les 13 hores amb les intervencions del president de CEPYME, Gerardo Cuerva, i el president de Grup PGS, Pablo Gimeno, així com la presentació de la xarxa 2021 a càrrec de la seua directora Laura Nistal. A continuació, els 19 municipis que integren la xarxa en aquest exercici han rebut el distintiu en el cim celebrat en la seu de CEPYME amb totes les mesures de seguretat contra el coronavirus.

La Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa (CEPYME) reconeix així l'esforç d'Almassora per millorar els seus accessos i connexions amb els nuclis industrials, l'impuls inversor a través dels fons europeus FEDER i els avantatges fiscals en suport de l'eficiència energètica, a més de l'esforç per la digitalització de l'administració i la modernització d'àrees industrials.

Tal com ha destacat l'alcaldessa, la inclusió en aquesta xarxa de municipis espanyols posarà a la disposició de potencials inversors els millors projectes empresarials i oferirà consultoria gratuïta a les empreses locals per a l'atracció d'inversió. “Fem un pas més en la nostra voluntat d'atraure a emprenedors als nostres polígons, per als quals tenim projectes de futur”, segons la primera edil.

La inclusió d'Almassora en aquesta quarta edició de Invest in Cities, ha recordat Galí, “no és fruit de la casualitat, sinó dels contactes mantinguts i les reunions de treball encaminades a posar en valor el nostre potencial i les eines disponibles per a atraure a inversors, que no quedaran en meres intencions, sinó en pràctiques realistes per a transformar la seua capital en negoci i treball”.

En aquest sentit, entrar a formar part de la xarxa posarà a la disposició del teixit empresarial el Pla Viu, un programa urgent de captació expressa de liquiditat per a pimes i autònoms davant la crisi de la COVID-19. A més, aquesta iniciativa celebrarà quatre fòrums sectorials en format webinar enguany entorn d'àrees econòmiques com la logística, la indústria, la innovació, el sector agro o el turisme i conclourà al desembre amb la gran Cimera nacional que se celebrarà a Madrid.