Actualitat

Escoles Esportives AMPA Almassora. 10€/mes

L'Ajuntament d'Almassora llança la tercera edició de les escoles esportives de les AMPA, una iniciativa en la qual també participen sis clubs del municipi amb l'objectiu comú de promoure la realització d'exercici físic entre les xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. La Regidoria d'Esports subvenciona aquestes activitats, les qual tindran un cost de 10 euros al mes per als usuaris.

Inicialment, el consistori habilitarà una mica més de 400 places, encara que queda oberta la possibilitat d'ampliar alguns grups si es genera demanda. Aquestes activitats permeten allargar l'estada en el centre, sota supervisió de professionals qualificats i a un preu molt assequible, durant 90 minuts després de la finalització de les classes.

Així doncs, els i les escolars podran accedir a disciplines com a bàsquet, handbol, patinatge, futbol sala i pilota valenciana -a més de psicomotricitat per a l’alumnat d'infantil-, les quals començaran a les 16.30 o les 17.00 hores en funció del centre. Les activitats es realitzaran, en la seua majoria, dos dies a la setmana en grups d'entre 10 i 15 alumnes i alumnes.

La formacions de patinatge Almassora Club Patí i Rollers Almassora participen en aquestes classes, que també imparteixen l’Atlètic Bàsquet Almassora, el Club Almassora Handbol, el Club Pilotari Almassora i el recentment creat Club Futbol Sala Platges Almassora.

Cal destacar que les sessions esportives començaran a realitzar-se en els centres educatius el pròxim 1 d'octubre i s'estendran fins al 31 de maig de 2019. La inscripció ha de formalitzar-se, en qualsevol moment del curs, a través de les associacions de pares i mares de cada col·legi i el pagament es realitzarà amb periodicitat mensual.